Schepen van sport Jo Vermeulen in finale

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 september, onder een stralende zon, organiseerden TC 2001 en vrienden van Letterhoutem, voor de derde maal het Kampioenschap van Groot-Houtem voor dubbels.

De reeksen werden onder ruime belanstelling afgewerkt op vrijdagavond en zaterdag. Op zondagmorgen werden halve finales gespeeld en in de namiddag boeiden de spannende finales de vele aanwezigen.

Bij de dames waren het Maggy D’Hauwers en Inge Haelewyn die de titel konden wegkapen na een spannende finale tegen Kim Lanckman en Marijke De Vriendt.

De mannen maakten er een thriller van en dienden na elk een set te hebben gewonnen, het pleit te beslechten in een tiebreak. Uiteindelijk ging de overwinning naar Tim Cortier en Marc De Knyf en waren Sam Alliet en schepen Jo Vermeulen de zeer verdienstelijke verliezers.

Op de gezellige receptie nadien werd nog lang nagepraat over de finales en de gemiste kansen. Al bij al een schitterend weekend en opnieuw een zeer geslaagde samenwerking tussen TC 2001 en de vrienden van Letterhoutem.

Add Comment