Houtemse tennisclub stunt op interclub

Op de Polbroek te Sint-Lievens-Houtem vond de ontmoeting plaats tussen de plaatselijke tennisvereniging TC 2001 en TC De Zilveren Klomp uit De Klinge. Het was trouwens de eerste keer in het 35-jarig bestaan van de club dat er zover doorgestoten werd in die competitie.

De ploegen maten de krachten in de halve finale van de interclubcompetitie van junior-veteranen (+35). Het werd een spannend en sportief tornooi om een felbegeerde finaleplaats. Hoewel beide ploegen een mooi spel ten beste gaven, waren het de Houtemnaren die uiteindelijk met de overwinning gingen lopen. TC 2001 plaatste zich dan ook voor de finale van Oost-Vlaanderen, die op zaterdag 16 juni gespeeld zal worden op verplaatsing. Deze keer komt de Houtemse ploeg uit tegen de Aalsterse TC Kangaroos te Erembodegem, Hof Somergem.

TC 2001 hoopt haar interclub-team gedurende de komende jaren verder uit te breiden en ook de jongeren en de dames kansen te geven interclub te spelen.

Verder worden er ook inspanningen gedaan om zo veel mogelijk lessenreeksen te organiseren, zomer én winter.

Add Comment