TC 2001 Geslaagd kampioenschap

Op 14-15 en 16 september, onder een stralende zon, organiseerde TC 2001 en de vrienden van Letterhoutem, voor de eerste maal het Kampioenschap van Groot Houtem. De reeksen werden onder ruime belangstellingen afgewerkt op
vrijdagavond en zaterdag. Nadien vond een gezellig samenzijn plaats in de tent. Bij een natje en een droogje werd na gekeuveld over de gespeelde wedstrijden. Vanaf twintig uur werd iedereen meegesleept door de aangename muziek, ons gebracht door onze vriend Jo en een gastoptreden van onze lokale Will Tura, en werden de spieren opnieuw zwaar belast tijdens het dansfeest. Op zondagmorgen werden halve finales afgewerkt en in de namiddag boeiden de spannende
finales de vele aanwezigen. Bij de dames waren het Maggy D’Hauwers en Sofie Van Der Keelen, die met de eer en de prachtige trofee konden pronken na een 2-0 zege tegen Arlette Renneboog en Mieke D’Hauwers. De mannen maakten er een spannende triller van dienden na elk één set te hebben gewonnen het pleit te beslechten in de tiebreak. Uiteindelijk ging de overwinning naar Sam Alliet en Luc Verhoeyen en waren Michel Cosijn en Alain De Brandt de zeer verdienstelijke
verliezers. Op de gezellige receptie nadien werd nog lange tijd nagepraat over de finales en de gemiste kansen. Al bij al een schitterend weekend en zeer geslaagde eerste samenwerking tussen TC 2001 en onze vrienden van Letterhoutem.

Add Comment