Geslaagd Kampioenschap van Groot-Houtem

Op 14, 15 en 16 september organiseerden TC 2001 en de vrienden van Letterhoutem, voor de eerste maal het Kampioenschap van Groot Houtem.

De reeksen werden onder ruime belangstelling afgewerkt op vrijdagavonden en zaterdag. Nadien vond een gezellig samenzijn plaats in de tent.

Bij een natje en een droogje werd over de gespeelde wedstrijden. Vanaf twintig uur werd iedereen meegesleept door de aangename muziek, gebracht door vriend Jo en een gastoptreden van de lokele Will Tura, en werden de spieren opnieuw zwaar belast tijdens het dansfeest.

Op zondagmorgen werden halve finales afgewerkt en in de namiddag boeiden de spannende finales de vele aanwezigen.

Bij de dames waren het Maggy D’Hauwers en Sofie Van Der Keelen, die met de eer en de prachtige trofee konden pronken na een 2-0 zege tegen Arlette Renneboog en Mieke D’Hauwers.

De mannen maakten er een thriller van en dienden na elk één set te hebben gewonnen het pleit te beslechten in de tiebreak. Uiteindelijk ging de overwinning naar Sam Alliet en Luc Verhoeyen en waren Michel Cosijn en Alain De Brandt de zeer verdienstelijke verliezers.

Op de gezellige receptie nadien werd nog lange tijd nagepraat over de finales en de gemiste kansen. Al bij al een schitterend weekend en zeer geslaagde eerste samenwerking tussen TC 2001 en de vrienden van Letterhoutem.

Add Comment