TC 2001 Geslaagd weekend op de Polbroek

Tennisclub TC 2001 Sint-Lievens-Houtem organiseerde vorige vrijdag zijn jaarlijkse leden-BBQ te Sint-Lievens-Houtem Polbroek. Ondanks het slechte weer was de opkomst groot en werd er een leuke en gezellige avond van gemaakt. Het eten was als naar gewoonte bij TC 2001, zeer lekker en de kosten werden gedeeld. Normaal zou ook het dubbeltornooi van start gaan doch gezien de weersomstandigheden werden de matchen verschoven naar zaterdag en werd overgeschakeld op het systeem met rechtstreekse uitschakeling. De reeksen werden daardoor afgewerkt op zaterdag zodat de halve finales plaatsvonden op zondagmorgen en de finale doorging na de ”KIDSDAG“ op zondag.
De kidsdag, georganiseerd door Ruben (lesgever) en Maggy (jeugdverantwoordelijke), was opnieuw een geslaagd evenement. De talrijke kinderen konden hun talenten tonen aan ouders en grootouders. Na hun prestatie ontvingen zij allen een trofee en konden zij genieten van een ijsje of frisdrank in de chalet. Na het optreden van de Kids werd, onder ruime belangstelling, de finale van het dubbeltornooi afgewerkt. Daarin dienden Jan Schellekens en Marc De Knyf het onderspit te delven tegen Sam Alliet en Dirk Piens.
Deze ontvingen uit handen van de voorzitter van de sportraad, Willy Schollaert, een aandenken en een fles bubbels. In de chalet werd, bij een natje en een droogje, nog geruime tijd verder gekeuveld over de wedstrijd. Al bij al een geslaagd weekend ondanks de mindere weersomstandigheden.

Add Comment